Våra Psykologer

IMG_3340.PNG

Kristian Holmqvist

Kristian Holmqvist är legitimerad Psykolog. Han har mångårig erfarenhet av att jobba med psykologisk behandling i både privat och offentlig verksamhet. Han är snart färdig specialistpsykolog med inriktning mot psykologisk behandling och studerar MCT-masterclass i Köpenhamn.

Kristian har lång erfarenhet av att handleda olika typer av yrkesgrupper såsom socialtjänst, psykologer, personal inom missbruksvården och flera andra verksamheter. Han har utbildat hundratals personer i KBT, ACT och MI och intresset är väldigt brett för att göra skillnad på riktigt i människors vardag, arbetsliv och inte minst i deras relationer. Han jobbar mycket med elitidrottare där prestationsångest och nedstämdhet är vanliga problem. Han jobbar också gärna med par och konflikter som hör till kärleksrelationer som är utanför det normativa.

Utanför jobbet brinner Kristian för många saker, ofta samtidigt. Just nu är sång och musik, beachvolleyboll och samskapande av festivaler och evenemang det viktigaste vid sidan av att utveckla och vårda relationer.

Working from Home

Låt din psykolog hjälpa dig

Det tar bara 3 minuter att boka en tid. Klicka på knappen nedan för att börja nu.